SKNTOOLS

De SKNtools spelen een belangrijke rol in de verschillende fasen van de work-out. Hieronder lees je waarom de SKNball en SKNsculpt essentieel zijn en hoe ze je helpen het optimale uit de huid en de behandeling te halen

De SKNball - Relax & detox

De SKNball faciliteert verschillende processen. Zo wordt deze aan het begin van de Warming Up gebruikt om de gezichtsspieren te ontspannen, zodat vervolgens verder kan worden gegaan met manuele grepen.  Door middel van verschillende stretchoefeningen wordt spanning effectief uit de spieren losgelaten. Op deze manier worden de huid, onderliggende spieren én aanhechtingen optimaal voorbereid op de High Impact work-out en de effectieve opname van crèmes en serums. Daarnaast is de SKNball een must have tool tijdens de Cool Down. Een speciale techniek met rolbewegingen – die tijdens de training wordt aangeleerd – zorgt ervoor dat afvalstoffen aan het einde van de behandeling gemakkelijk én versneld worden afgevoerd. Deze techniek wordt toegepast op gezicht, hals en decolleté. De SKNball bevordert:

TRAIN

De SKNball masseert huid en bindweefsel, maakt verklevingen los, bevordert de spierelasticiteit en -soepelheid en maakt de spieren tegelijkertijd strakker en sterker.

RELAX

De SKNball gaat spanningen in het voorhoofd, de wangen en kaak(spieren) tegen.

DETOX

De SKNball zorgt voor een zachte én effectieve massage. De verbeterde doorbloeding zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en opname van serums en crèmes.

RETAIL

Deze tool is ook voor retail beschikbaar en dus inzetbaar voor thuisgebruik voor de consument.

De SKNsculpt - Shape & glow

De multifunctionele SKNsculpt heeft 6 verschillende randen met elk hun eigen toepassingstechniek en effect. De SKNsculpt maakt verklevingen in bindweefsel en onderliggende spieren los waardoor afvalstoffen en opgebouwde spanning in o.a. kaak, voorhoofd en wenkbrauwen (hoofdpijn, fronsrimpels) vrijkomen. Tegelijkertijd wordt de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De SKNsculpt is ook perfect voor het liften en sculpten van het gezicht en het ‘plumpen’ van fijne lijntjes. Dagelijkse massage van kaaklijn en jukbeenderen zorgt voor strakkere contouren en meer definitie. De massage bevordert bovendien de afvoer van afvalstoffen en vochtophopingen (vochtwallen) en de doorbloeding, wat weer zorgt voor betere opname van werkstoffen uit serums en crèmes. TIP: bewaar de SKNsculpt in de koelkast voor een verkoelende werking. Dit is tevens effectief bij wallen en donkere kringen; de kou helpt dit verminderen.

LANGE ZIJDE

Vermindert zwelling, bevordert lymfedrainage en contouring.

CUPIDO BOOG

Lift en sculpt het gezicht, helpt spanning los te laten.

MIDDELSTE ZIJDE

Definieert de jukbeenderen, bevordert lymfedrainage.

KARTELRAND

Bevordert de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

KORTE ZIJDE

Vermindert (vocht)wallen en wenkbrauw spanning.

PUNT

Vermindert algehele spanning in het gezicht.

RETAIL

Deze tool is ook voor retail beschikbaar en dus inzetbaar voor thuisgebruik voor de consument.​