SKNtrainer worden

wij zorgen dat jij als
huidprofessional on top of your game blijft!

Als licensed SKNtrainer ga je actief aan de slag met de huid(conditie), onderliggende spieren en aanhechtingen van je klant. Tijdens de SKNGM work-outs pas je diverse vernieuwende, manuele technieken toe: denk aan diepe strijkingen, klopbewegingen, liftende grepen, ‘whipping’ en het werken met je knokkels. Hiermee spreek je de huid aan om o.a. de spiertonus en aanmaak van collageen, elastine en reticuline te verhogen. Daarnaast werken we met speciale SKNtools en SKNproducts die de resultaten van onze work-outs naar een nóg hoger niveau tillen.

Wat gebeurt er in de huid?

Wat zijn de zichtbare resultaten?

Bindweefselmassage – nature’s answer to Botox

Bindweefselmassage vindt zijn oorsprong in 1929 en is bij toeval ontdekt door mw. E. Dicke, vanwege persoonlijke klachten. Ze merkte na het herhaaldelijk uitvoeren van bindweefselgrepen een snelle verbetering (o.a. qua doorbloeding) in haar ziekteproces, waardoor zij uiteindelijk genas. In de loop der jaren heeft bindweefselmassage zich enorm doorontwikkeld en zijn er verschillende technieken ontstaan.

Bindweefsel (fascia) bevindt zich in ons gehele lichaam: van spieren, organen tot nagels en gewrichten en het is een essentieel onderdeel van ons grootste orgaan; de huid. Het bindweefsel heeft verschillende functies, zoals het isoleren van warmte, opslag van energie, transport van zuurstof, afval- en voedingsstoffen, maar het geeft de huid daarnaast ook zijn stevigheid en vorm, vanwege de aanwezigheid van collageen-, elastine- en reticulinevezels. In de loop der jaren neemt de huideigen aanmaak hiervan af, met huidverslapping tot gevolg. Door de juiste bindweefselgrepen en -technieken toe te passen zijn we in staat om de productie hiervan weer te verhogen, wat resulteert in een verbetering van de algehele conditie van de huid.

Trainingsdagen Class 1

Om het SKNGM-concept in jouw salon of praktijk te kunnen lanceren, volg je een 2-daagse training op onze eigen trainingslocatie in Utrecht. Beide dagen worden gegeven door onze SKNtrainers: Marente van Erp en Madeline van Vliet.

DAG 1:
We starten met een flinke opfrisser van je theoretische kennis van de huid en spieren, om je know-how vervolgens nog verder te verbreden en verdiepen. De eerste dag van de training staat dus voor een groot deel in het teken van theorie, maar halverwege de middag gaan we over naar de praktijk. Je ervaart de Signature SKNGM work-out zelf, zodat je precies weet hoe bepaalde grepen aan horen te voelen én wat jouw klanten straks (behoren te) voelen en ervaren.

DAG 2:
We gaan direct aan de slag met de praktijk: doen is leren! Je werkt in tweetallen en wordt persoonlijk begeleidt door onze trainsters; om dit te waarborgen trainen we in kleine groepjes. Naast alle manuele technieken leer je werken met onze SKNtools en SKNproducts. Afhankelijk van de behoefte van de groep is er uiteraard voldoende ruimte om theoretische vragen te stellen. Aan het einde van deze tweede dag ben jij helemaal klaar om zelfstandig als licensed SKNtrainer aan de slag te gaan met je klanten.

Modules Class 1

Startpakket

Aan het einde van de 2e trainingsdag staat het start-/promotiepakket t.w.v. €300,- (verkoopwaarde €599) voor je klaar, bestaande uit:

SKNtrainer, en nu?

Zodra je de 2-daagse training hebt afgerond mag je jezelf officieel licensed SKNtrainer noemen! Dat betekent dat je het SKNGM-concept in jouw salon of praktijk kunt lanceren, je onze work-outs kunt aanbieden en je je klanten intensief kunt begeleiden om hun SKNgoals te behalen. Je ontvangt je SKNtrainer certificaat én de officiële ‘Licensed SKNtrainer’ raamsticker.

Skin Register

Class 1 is aangemeld bij het Skin Register. Dat betekent dat je, na het succesvol afronden van deze training en het behalen van jouw SKNtrainer certificaat, 12 tot 18 accreditatiepunten bij SKIN Register kunt registreren. We zijn op dit moment in afwachting van goedkeuring. Klik hier voor meer informatie over Skin Register.

Wij doen je marketing!

Wanneer jij bent getraind, en je dus officieel een licensed SKNtrainer bent, wordt jouw salon of praktijk als officieel verkooppunt vermeld op onze website. Zo kunnen we (nieuwe) klanten naar je doorverwijzen en je helpen groeien. Maar onze support gaat nog een stapje verder.

Marketing richting de consument vormt een belangrijk onderdeel van ons concept. Hiermee creëren we naamsbekendheid en vraag vanuit de klant naar de SKNGM work-outs. Wij zorgen voor een goed doordachte marketingstrategie en de uitvoering daarvan. Zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent!

Een tipje van de sluier; wat gaan we zoal doen?

(Betaalde) partnerships met influencers uit diverse leeftijdscategorieën (Instagram, Facebook en TikTok).

Voor online en offline merk-/naamsbekendheid, het nut van bindweefselmassage etc.

Focus op Instagram, Facebook en TikTok. O.a. ongoing storytelling, educatie (het nut van SKNGM work-outs), voorstellen licensed SKNtrainers en hun salon/praktijk, de behaalde resultaten etc.