CLASS 1:
SIGNATURE WORK-OUT

Met SKNGM ga je niet alleen next level in je behandelingen, maar ook qua resultaat. Toch is het belangrijk om bij het begin te beginnen en conditie op te bouwen. De Signature work-out vormt de basis van het SKNGM-concept. In deze work-out wordt zowel manueel als met verschillende SKNtools en SKNproducts gewerkt.

Totale work-out

De work-out is opgebouwd uit onderstaande onderdelen en duurt 45 minuten.

Warming Up

De Warming Up is gericht op het stretchen en opwarmen van de gezichtsspieren en het stimuleren van de doorbloeding, waardoor de daaropvolgende high impact work-out extra effectief is. De Warming Up wordt zowel manueel als met behulp van de SKNball uitgevoerd.

High Impact workout

Om zowel het bindweefsel als de spieren én de aanhechting van deze spieren te stimuleren worden intensieve grepen afgewisseld met face cardio. De work-out concentreert zich op het liften van de huid, het sculpten van de contouren en het verminderen van rimpels en lijntjes. Er wordt manueel en met de SKNsculpt gewerkt.

Cool down

Na de high impact work-out wordt de huid weer tot rust gebracht. Tijdens de Cool Down worden verschillende afvoerende en ontspannende grepen afgewisseld met de SKNball. De Cool Down zorgt ervoor dat losgekomen afvalstoffen richting de lymfen afgevoerd worden. De klant komt hierbij volledig tot rust.

THERE IS MORE TO COME!

De Signature work-out is een radicale game-changer op het gebied van natuurlijke, non-invasieve huidverbetering.